duminică, 21 iunie 2015

Joaca senzoriala cu spuma


     Nu mai am timpul liber necesar pentru a pune in practica toate ideile de activitati cu cei mici. M-am reintors la servici dupa 1 an si 11 luni si inca nu mi-am intrat in ritm. Sunt foarte obosita cand ajung acasa si nu mai am rabdare sau putere pentru activitati. Abia daca pot sa stau sa citim/uitam pe carti.

     Totusi, in weekend, mi-am facut putin timp liber si am improvizat rapid o joaca senzoriala.
     Am folosit gel de dus si un mixer. Am de ceva timp ideea asta in cap, am vazut-o mai demult pe un blog (nu-mi amintesc care), dar abia acum am avut curaj s-o incerc cu Anamaria pentru ca a depasit faza gustatului. Pentru cei mici care inca gusta tot ce prind recomand aceasta joaca senzoriala cu frisca.

     Am turnat in castron gel de dus (cam o jumatate de ceasca) si aprox. doua linguri de apa si am bagat mixerul in functiune. Am mai adaugat treptat gel de dus si apa pana am obtinut un castorn de spuma.     Am pus spuma intr-o tava de sticla si i-am dat-o Anamariei la joaca. Nu se mai satura sa-si plimbe manutele prin spuma, o studia, o aduna in pumni si o arunca inapoi in tava, etc., a iubit pur si simplu aceasta activitate.
      Bineinteles ca nici Radu nu putea rata joaca asa ca i s-a alaturat :).Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...