vineri, 31 martie 2017

Flori din hartie si bete de frigarui

   

     Incerc sa caut activitati si crafturi pe care sa le poata face A. aproape in totalitate. Ma mai apuca si pe mine dorul de craftuit, asa ca nu voi renunta la cele mai complicate, dar in principal vom face din cele usoare, potrivite pentru varsta, preocuparile si aptitudinile fetei.

     In weekend, dupa ce am terminat treburile casnice, ne-am apucat de o activitate frumoasa. Flori din fasii de hartie colorata si bete de frigarui (ideea am preluat-o de pe krotak.com). Foile de hartie colorata le-am pregatit in timpul saptamanii liniind o coala A4 la distanta de 1 cm intre randuri si printand pe hartie colorata.

     Materiale necesare:

      - foi colorate
      - linie
      - creion
      - foarfeca
      - lipici
      - bete frigarui


1. Daca nu aveti printate pagini gata liniate primul pas consta in linierea foilor la distanta de 1 cm intre randuri, apoi taierea fasiilor de hartie. Fasiile se taie apoi pe jumatate.

2. Tot de hartie colorata se decupeaza niste cercuri.

3. Marginile fasiilor se lipesc intre ele pentru a forma petalele care apoi se lipesc pe cerculet pana se formeaza floarea.




4. Se pune lipici din belsug pe cerculet, se lipesc petalele, apoi din nou mult lipici, batul de frigaruie si se acopera cu un alt cerculet.








Spor la floricele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...