luni, 30 martie 2015

100 things for little children to do on a journey (Usborne)

   

     Azi povestesc despre un set super de activitati pentru a-i tine ocupati pe cei mici la drum sau pur si simplu cand aveti treaba prin casa si va doriti ca cei mici sa nu fie plictisiti si sa-si petreaca timpul intr-un mod util si placut.

     Este vorba despre setul "100 things for little children to do on a journey" de la editura Usborne compus din 50 de cartoane de tipul scrie si sterge, groase si rezistente, care cuprind activitati care mai de care mai interesanta si pentru toate gusturile. Setul poate fi achizitionat de la Adina - Citeste cu mine vizitand pagina ei de FB unde puteti vedea si alte carti ale acestei edituri.

     Sunt 100 de activitati din care copiii pot alege in functie de preferinte si dispozitia de moment, cert este ca nu se vor plictisi, iar partea cea mai buna este ca vor putea repeta aceste activitati pana se vor plictisi deoarece cartoanele devin ca noi prin simpla stergere cu un servetel.


     Copiii pot desena o fata vesela unui baietel, o coroana pentru a transforma o fetita intr-o printesa, o palarie cu schelet pentru a deghiza un baietel in pirat, un copil are nevoie sa-i fie desenate picioare pentru a alerga sau poate cineva adora ca deseneze monstruleti :), etc


     Labirinturile sunt foarte interesante si ii ajuta pe copii la dezvoltarea atentiei si spiritului de observatie.


     Atentia le este pusa la incercare intr-un mod placut si amuzant incercand sa gaseasca perechi de obiecte/animale sau identificand diferente intre 2 imagini aparent identice.


     Limba engleza va deveni din ce in ce mai usoara dupa joaca de-a "vanatoarea de cuvinte" - word search.


     Oare ce surpriza vor descoperi unind cifrele? Un bun exercitiu de matematica si scriere.


     Sau poate o succesiune logica sau un puzzle?


     Noua ne place foarte mult setul, mai ales cartonasele cu labirinturi si uneste cifrele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...