sâmbătă, 2 aprilie 2016

Ghirlanda cu oua de Paste (2)

   

     Am decorat oua de hartie. Multe. Cu fel de fel de lucruri care le aveam in casa, de la paiete, floricele de spuma, buline adezive, pana la bucati de material, snururi, panglici sau ata.


     Am avut pregatite multe oua de hartie, printate de aici si decupate. Sunt o multime de tipare pe net, dar aceastea mi se par super pentru ca pe o singura foaie sunt 6 oua de diferite marimi. Totodata se pot desena cu mana foarte usor.

     Este o activitate care prevad ca se va desfasura pe termen lung deoarece pitica imi cere sa decoreze oua atunci cand se plictiseste. Materialele le am la indemana si ii pregatesc imediat frontul de lucru. Stiu ca este recomandat ca materialele folosite in activitatile de creatie sa fie la indemana copiilor, dar avand in vedere ca cea mica are doar 2 ani si 8 luni nu vreau sa adun paiete si sclipici din toata casa. Asa ca ii dau cateva materiale sa decoreze cum vrea ea, iar daca mai adun cateva de prin casa nu e un capat de tara :).
     Este o activitate relaxanta care dezvolta creativitatea copiilor, atentia, motricitatea si care umple cu succes timpul copiilor.

     Am decorat cateva oua cu bucati de panglici si materiale pe care le-am lipit cu ajutorul pistolului cu silicon. Au iesit tare faine.     Ghirlanda este agatata la loc de cinste pana la Paste, alaturi de cea facuta anul trecut pe care o puteti vedea aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...