marți, 3 martie 2015

Jocul culorilor

     In acest articol vreau sa va povestesc despre un joc pe care-l jucam toata familia, de la mic la mare. Jocul l-am achizitionat de pe site-ul Julia-toys si il urmaream de ceva timp pentru ca a mai avut similare :).




     Noi ne-am jucat de multe ori de cand l-am primit, fara a ne plictisi. Anamaria sta cu noi de fiecare data, se joaca cu jetoanele de lemn. Este un fel de joaca senzoriala in cazul ei, pur si simplu iti dau o senzatie deosebita atunci cand "smotocesti" jetoanele de lemn foarte bine finisate. Spre deosebire de alte jocuri gen boardgames, cu acesta chiar ne putem juca linistiti cat timp ea are treaba sa framante in manute jetoanele.

     Jocul este unul foarte calitativ, chiar daca este second hand. Are 4 planse dintr-un carton foarte gros, foarte frumos ilustrate si cu niste culori deosebit de vii, prevazute cu spatii rotunde in care trebuie puse jetoanele de culorile corespunzatoare si doua zaruri de lemn, unul pentru puncte si altul pentru culori. Fiecare jucator arunca ambele zaruri si apoi pune numarul de jetoane respectiv, de culoarea care a iesit, in spatiile goale de pe plansa. Castiga cel care a completat primul toate spatiile libere de pe plansa. 

     Raducu l-a avut in vizita pe prietenul Matei si s-au jucat impreuna, acompaniati de Anamaria, care vroia din cand in cand sa arunce si ea zarurile :).








2 comentarii:

  1. buna il vindeti cumva?m-ar interesa si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Momentan nu-l vand, dar urmariti site-ul http://www.julia-toys.ro/ sau pagina de FB https://www.facebook.com/julia.toys?fref=ts si sigur veti gasi. Se posteaza astfel de jocuri destul de des.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...