marți, 14 aprilie 2015

Motricitate fina: servetele in sticla

     

     Se pare ca pitica mea este dornica din nou de activitati. Dupa o perioada in care nu vroia decat sa se catere peste tot, sa danseze, sa mazgaleasca pereti si sa ne uitam pe carti, acum vad ca este dornica si de alte activitati, este destul de atenta si concentrata, o scurta perioada de timp, bineinteles.

     Am pregatit pentru ea o activitate pentru dezvoltarea motricitatii fine cu doar 2 materiale pe care le aveam in casa:

      - o sticla reciclata
      - servetele de hartie taiate in patratele 


     I-am aratat Anamariei ce trebuie sa faca cu ele si am lasat-o in pace. Chiar eram curioasa daca va face si ea sau va pleca, asa cum a facut in cazul altor tentative de a o implica in activitati. 

     De data asta nu a plecat, a bagat cateva servetele in sticla, nu inainte insa de a le studia si analiza pe toate partile, de a le aranja colturile si de a le indrepta, pentru ca apoi sa le mototoleasca si sa le indese in sticla.






   Era atat de concentrata si amuzanta pana cand a fost distrasa de zgomotele din dormitorul fratiorului care se distra impreuna cu un prieten, iar ea clar nu putea rata asta :). Oricum sticla si servetelele raman pe raft o perioada poate o mai atrage activitatea si cu alta ocazie.



     (Anamaria, 1 an si 10 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...