marți, 28 aprilie 2015

Pila electronica Scholl Velvet Smooth (review)

     Am fost selectionata sa testez pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, insotita de o crema pentru ingrijirea picioarelor din gama Scholl, prin intermediul campaniei de testare BuzzStore si Scholl. Daca doriti sa participati la aceste campanii de testare va puteti inscrie foarte simplu aceesand linkul si puteti fi selectate in anumite campanii care corespund profilului vostru.
  
 

     Am asteptat momentul testarii 2-3 zile pentru a-l pune cu adevarat la incercare. Astfel, dupa o zi incarcata, in care m-am ocupat de pregatirile pentru Paste, am zis ca e timpul sa-mi rasfat picioarele obosite.

      Pila Scholl Velvet Smooth este ambalata intr-un pachet de plastic foarte rezistent si mi-a luat ceva timp pana am reusit sa o scot. Am taiat ambalajul pe o latura si am rupt apoi plasticul avand grija la marginile taioase. Este insotita de bateriile necesare (4 baterii AA) ceea ce este un lucru bun din punctul meu de vedere, sa nu mai fiu nevoita sa caut baterii, un capac de protectie si bineinteles capatul rotativ cu cristale de diamant.


     Manerul pilei este gros si destul de greu datorita celor 4 baterii, dar se manevreaza usor avand si o suprafata usor cauciucata.
     Pornirea pilei se face foarte usor, chiar si cu o singura mana, prin simpla rotire a inelului argintiu de pe maner in pozitia "on" (semnalizata de linia I). Dispozitivul scoate un sunet ca un fel de huruit, dar nu foarte tare.

     Am pornit pila si am indreptat-o spre zona calcaielor, cu apasari usoare, nu mai mult de 3-4 secunde in aceeasi zona. Apasarea este inutila (in caz de apasare mai dura capatul incepe sa tremure si se opreste), doar am miscat capatul pe tot calcaiul si am lasat cristalele de diamant sa actioneze usor.

     Capatul rotativ exfoliaza celulele moarte si se vede un strat de praf dedesupt ceea ce demonstreaza ca-si face treaba. Am plimbat pila peste toata talpa si verificam din cand in cand daca Este necesara folosirea de mai multe ori in cazul pielii ingrosate foarte tare.


     Eu nu am mari probleme cu calcaiele si dupa prima utilizare am simtit deja rezultatele, aveam pielea mai fina si catifelata. Utilizarea ei nu mi-a produs nici cel mai mic disconfort, chiar iti da o senzatie placuta de gadilare.
      
     Pentru a vedea diferenta am utilizat pila mai intai pe un picior si apoi am comparat. Am simtit pielea mult mai fina si o oarecare sensibilitate mai ridicata pe talpa tratata decat pe cealalta.

     Este necesara spalarea picioarelor dupa utilizare pentru a indeparta resturile de celule moarte.
     Atentie! Nu se utilizeaza pila pe piele umeda.

     A urmat masarea picioarelor cu crema din gama Scholl care mi-a racorit pur si simplu picioarele. Le simteam atat de usoare si catifelate. Mi-a placut mult senzatia.


     Aparatul vine echipat cu o singura rezerva, iar recomandarea este de a o folosi de maxim 12 ori. In cazul meu cred ca o voi putea folosi mai mult datorita utilizarii la 3-4 zile (dupa cum spuneam nu am probleme foarte mari cu pielea talpilor).

     In concluzie, ca si puncte tari ale acestei pile ar fi:

 - dispozitivul vine echipat cu baterii
 - usurinta in manevrare, doar se plimba capatul rotativ pe suprafata ingrosata
- nu exista disconfort in utilizare si nici un risc de ranire ca in cazul pilelor traditionale
 - pielea ramane fina si catifelata chiar dupa prima utilizare
 - este destul de silentioasa (nu poate fi total silentioasa - este totusi un motoras acolo care actioneaza)
 - curatarea este rapida si presupune detasarea capatului rotativ si punerea sub jet de apa, iar ma

    Ca si puncte slabe ar fi:
   - necesita mai mult timp disponibil, spre deosebire de pilele traditionale care se pot folosi chiar in timpul dusului
  - rezervele sunt destul de scumpe avand in vedere ca trebuie inlocuita cam la o luna in cazul unei persoane cu probleme mai mari la nivelul talpilor

     Per ansamblu eu o recomand persoanelor care dispun de resurse financiare si vor sa-si rasfete talpile, cristalele de diamant fac treaba ustensilelor de pedichiura folosite in saloane si asta acasa, in intimitatea caminului, fara drumuri suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...